Sundhedsplejerske

Kommunelægen undersøger børn efter behov og efter forældrenes ønske. Som kommunelæge er ansat Karen Margrethe Nyholm.

Sundhedsplejersken måler, vejer og synsprøver alle børn i børnehaveklassen, 2., 4., 6. og 8. klasse.
Ved skolestart vejes og måles barnet, hørelsen undersøges og der foretages farvesynsprøve.
Barnets fin- og grovmotorik undersøges og drøftes sammen med forældrene.

På udvalgte klassetrin taler sundhedsplejersken med eleverne om forhold, der har betydning for deres sundhed og udvikling. Før denne samtale får barnet et spørgeskema med hjem.

Elever på alle klassetrin kan blive undersøgt ekstra af kommunelæge eller sundhedsplejerske, hvis elev, forældre eller skole ønsker det.
Sundhedsplejersken deltager i det sundhedsoplysende arbejde på skolen.

Sundhedsplejerske Åsa Johansson træffes hver tirsdag og torsdag på Munkegårdsskolen efter aftale på telefon 3998 0874.

Telefontid: Mandag, tirsdag og onsdag kl. 12.30-13.30.

Åsa Johansson, sundhedsplejerske

Åsa Johansson

Tryk her - og find vej til sundhedsplejerskens kontor.